Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Seraphim Falls (Εχθροί για πάντα) 2006

Έχουν περάσει πέντε χρόνια από το τέλος του εμφυλίου. Κάπου βαθιά στα χιονισμένα βουνά της αμερικανικής Δύσης, ένας άντρας, ο Γεδαιών, κάθεται μόνος και χαμένος στις σκέψεις του. Την ονειροπόλησή του ταράσσει ο ήχος ενός όπλου και μια σφαίρα που πέφτει στο χιόνι. Στον επόμενο πυροβολισμό πέφτει αιμόφυρτος στο έδαφος, καταφέρνει όμως να τρέξει όσο είναι νωρίς προκειμένου να σωθεί. Θύτης είναι ο συνταγματάρχης Κάρβερ, που θέλει να εκδικηθεί και να σκοτώσει τον Γεδαιών, μην υπολογίζοντας τις συνέπειες και τα αθώα θύματα που θα αφήσει πίσω του. Ένα ανελέητο κυνηγητό ξεκινά μέχρι τελικά οι δυο άντρες να καταφέρουν να αντιμετωπίσουν ο ένας τον άλλον αλλά και το παρελθόν τους.


Περιπέτεια 115'
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ καλή
ΗΘΟΠΟΙΟΙ

Airline disaster(Αεροπειρατεία) 2010

Τρομοκράτες καταλαμβάνουν επιβατηγό αεροσκάφος που εκτελεί πτήση εσωτερικού.
Το αεροπλάνο ξεκινά μια εφιαλτική πορεία σε χαμηλό ύψος σπέρνοντας τον τρόμο πάνω από τις πόλεις και αναβιώνοντας τον εφιάλτη στο μυαλό των Αμερικανών πολιτών.
Στο αεροσκάφος πιλότος είναι ο αδελφός της Προέδρου των ΗΠΑ



Θρίλερ 90'
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ μέτρια
ΗΘΟΠΟΙΟΙ

Larry Crowne (Η περίπτωση Λάρι Κράουν) 2011

Όταν ο Λάρι Κράουν απολύεται ανεξήγητα από τη θέση του ως υπάλληλος καταστήματος, συνειδητοποιεί ότι ήρθε η ώρα για κάποια σημαντική αλλαγή στη ζωή του. Πνιγμένος στα χρέη και χωρίς προσανατολισμό, επιστρέφει στα θρανία, πηγαίνοντας ξανά στο πανεπιστήμιο. Εκεί θα κάνει παρέα με μια ομάδα φοιτητών που οδηγούν βέσπες, ενώ θα νιώσει μια ξεχωριστή έλξη για την καθηγήτρια του.


Ρομαντική 99'
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ καλούτσικη
youtube
ΗΘΟΠΟΙΟΙ
Tom Hanks
Julia Roberts



Airplane vs volcano 2014

Όταν ένα εμπορικό αεροσκάφος παγιδεύεται από ένα ηφαίστειο, πλήρωμα και επιβάτες προσπαθούν να επιβιώσουν…


Δράσης 91'
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ μέτρια
ΗΘΟΠΟΙΟΙ



Obsessed (Ψύχωση) 2009

Οταν ο επιτυχημένος οικονομικός αναλυτής Ντέρεκ Τσαρλς μετακομίζει στο καινούριο του σπίτι στο Λος ‘Αντζελες μαζί με τη γυναίκα του Σάρον και τον γιό του, όλα τα όνειρά του μοιάζουν να έχουν πραγματοποιηθεί. Όταν όμως, η Λίζα, μια καινούρια νεαρή υπάλληλος προσλαμβάνεται στην εταιρία του, η τακτοποιημένη ζωή του Ντέρεκ ανατρέπεται. Μετά από μια στενή επαφή με τον Ντέρεκ σε ένα εταιρικό πάρτι, η Λίζα χάνει κάθε έλεγχο και τον καταδιώκει, θέτοντας την καριέρα του, αλλά και τον γάμο του σε κίνδυνο. Η Σάρον όμως, δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει μια ξένη γυναίκα να καταστρέψει την οικογένειά της..


Θρίλερ 108'
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ μέτρια
ΗΘΟΠΟΙΟΙ

Σάββατο 15 Απριλίου 2017

2012 - 2009

Το 2009 μία ομάδα καταξιωμένων επιστημόνων επιβεβαιώνει στους ηγέτες της γης πως σύντομα θα έρθει το τέλος του κόσμου που ξέραμε…
Μέχρι το 2012, οι ηγέτες παγκοσμίως θέτουν σε εφαρμογή ένα σχέδιο διάσωσης για όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους, δυστυχώς όμως είναι αδύνατο να σωθούν όλοι. Όταν ο Τζάκσον Κέρτις, πηγαίνει με τα δύο του παιδιά εκδρομή στο Γέλοουστόουν, ανακαλύπτει τυχαία τις τεράστιες εγκαταστάσεις στο κέντρο μιας αποξηραμένης λίμνης και αποκαλύπτει το μυστικό της επικείμενης καταστροφής που η κυβέρνηση κρύβει από τους πολίτες. Ο Τζάκσον πρέπει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του σε μια αντίστροφη μέτρηση με το χρόνο.


Επιστημονικής φαντασίας 158'
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ καλή
IMDb
link
photo
youtube
ΗΘΟΠΟΙΟΙ
John Cusack
Woody Harrelson

Serendipity ( Έρωτας μετ'έμποδίων)2001

Ο Τζόναθαν συναντά τη Σάρα. Είναι δύο εντελώς άγνωστοι άνθρωποι που νοιώθουν μια αμοιβαία ερωτική έλξη, και αποφασίζοντας να αφήσουν στην άκρη τους δικούς τους ερωτικούς δεσμούς για μια ημέρα, περνούν το βράδυ τους τριγυρνώντας στο Μανχάταν, χωρίς να γνωρίζουν καν το όνομα του άλλου. Όταν αυτός ζητήσει το τηλέφωνό της, αυτή θα προτιμήσει να αφήσει τη μοίρα να αποφασίσει.
Mερικά χρόνια μετά, αρραβωνιασμένοι και οι δύο με άλλους, με απόσταση 3000 μιλίων ανάμεσά τους, προσπαθούν να ικανοποιήσουν την περιέργειά τους και να εντοπίσουν ο ένας τον άλλο! Γίνεται άραγε, να σμίξουν ξανά; Tώρα πια, μόνον η τύχη μπορεί να αλλάξει το μέλλον τους!


Αισθηματική 93'
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ πολύ καλή
ΗΘΟΠΟΙΟΙ

The Lake House(Έρωτας δίχως παρόν) 2006

Πως μπορείς να αγαπήσεις κάποιον που δεν έχεις συναντήσει;
Η μοναχική γιατρός Κέιτ Φόρστερ μετακομίζει από τα προάστια του Ιλινόις, στο Σικάγο. Προτού φύγει από το πανέμορφο σπίτι που νοίκιαζε, αφήνει ένα σημείωμα για τον επόμενο ένοικο ζητώντας του να της προωθεί την αλληλογραφία της στη νέα της διεύθυνση. Ο νέος ένοικος, ο αρχιτέκτονας Άλεξ Γουάιλερ, αρχίζει να αλληλογραφεί με την Κέιτ μετά από ένα παράξενο περιστατικό και σύντομα αρχίζουν να νιώθουν δυνατά αισθήματα ο ένας για τον άλλο. Το πρόβλημα όμως είναι ότι κατά παράδοξο τρόπο ζουν σε διαφορετικούς χρόνους: τους χωρίζει μια διαφορά δύο ετών.


Δραματική 105'
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ καλή

Monte carlo(Μόντε Κάρλο) 2011

Τρεις φίλες, που παραθερίζουν στο Παρίσι, καταλήγουν στο Monte Carlo, όταν από λάθος η μια απ’ αυτές περνιέται για μια ζάπλουτη κληρονόμο.

Ρομαντική 109'
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ καλούτσικη
ΗΘΟΠΟΙΟΙ

Παρασκευή 14 Απριλίου 2017

Noah's ark (Η κιβωτός του Νώε)1999

Ο Θεός προειδοποιεί τον Νώε για τον Μεγάλο Κατακλυσμό, που μέλλει να πλήξει το ανθρώπινο γένος. Έτσι, ο Νώε, μαζί με τους τρεις γιους του, Σιμ, Χαμ και Ιάφεθ, κατασκευάζουν την Κιβωτό και φιλοξενούν μέσα της, ένα ζευγάρι από κάθε είδους πλάσματα του Θεού…

Φαντασίας/θρησκευτική 178'
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ καλή
ΗΘΟΠΟΙΟΙ

Evan Almighty (Νώε για μια εβδομάδα)2007

Μια απίστευτα διασκεδαστική κωμωδία με τον Στηβ Καρέλ στον ρόλο του νεαρού Γερουσιαστή Έβαν Μπάξτερ, του οποίου να αλλάξει τον κόσμο εισακούεται απο τον...Θεό! Όταν ο Θεός εμφανίζεται με το περιέργο αίτημα να χτιστεί μια κιβωτός, ο Έβαν νομίζει ότι αρχίζει να τα χάνει. Αλλά σύντομα, μυστηριώδη εργαλεία βρίσκονται στο κατώφλι του, ζευγάρια ζώων κάθε είδους και μεγέθους συνωστίζονται στον κήπο του και η μέχρι τότε επιτυχημένη ζωή του γίνεται άνω-κάτω!

Φαντασίας/κωμωδία 96'
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ καλούτσικη
IMDb
link
photo
youtube
ΗΘΟΠΟΙΟΙ
Steven Carell
Morgan Freeman

Insidious: Chapter 2 (Παγιδευμένη ψυχή: κεφάλαιο 2)2013

Η οικογένεια Λάμπερτ προσπαθεί να ανακαλύψει το μυστήριο που τους συνδέει με την παιδική ηλικία του πατέρα, Τζος, και τους έχει υποχείριους στον κόσμο των πνευμάτων. Η κατάσταση γίνεται επιτακτικά αναγκαία, αφού ένα πνεύμα έχει μπει στο σώμα του πατέρα.

Τρόμου 106'
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ αδιάφορη/μέτρια
ΗΘΟΠΟΙΟΙ


First Knight (Λάνσελοτ,ο πρώτος ιππότης)1995

Σε μια εποχή γεμάτη ρομαντισμό και θάρρος, σ' ένα κόσμο γεμάτο κάστρα και θρύλους, ξαναζωντανεύει ένας μεγάλος έρωτας που έγινε θρύλος. Ένα βασίλειο συνταράσσεται από την αγάπη μιας γυναίκας για τον βασιλιά και τον έρωτά της για έναν γενναίο Ιππότη. Στο ονειρικό Κάμελοτ φτάνει η λαίδη Γουινεβίρ και διαδραματίζεται η ιστορία του βασιλιά Αρθούρου και των Ιπποτών του της Στρογγυλής Τραπέζης, αλλά και του Λάνσελοτ, του γοητευτικού ξιφομάχου που κλέβει την καρδιά της όμορφης βασίλισσάς του.

Εποχής 134'
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ υπέροχη
ΗΘΟΠΟΙΟΙ

The meddler ( Η ανακατώστρα) 2015

Μια ηλικιωμένη χήρα από τη Νέα Υόρκη ακολουθεί την κόρη της στο Λος Άντζελες ελπίζοντας σε ένα καινούργιο ξεκίνημα μετά το θάνατο του συζύγου της.

Ρομαντική 103'
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ μέτρια
ΗΘΟΠΟΙΟΙ



Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Monster trucks 2016

Αναζητώντας μια ευκαιρία που θα του επιτρέψει να αποδράσει απο την ζωή του και την βαρετή πόλη του, ο Tripp, χτίζει ένα Monster Truck από κομμάτια σαράβαλων. Υστερα απο ένα ατύχημα σε μια κοντινή εγκατάσταση άντλησης πετρελαίου που προκαλεί την απελευθέρωση ενός περίεργου πλάσματος με όρεξη και ταλέντο για τις υψηλές ταχύτητες, ο Tripp μπορεί και να βρήκε τον τρόπο για να ξεφύγει απο την πόλη ..

Φαντασίας 105'
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ αδιάφορη

The choice (Η επιλογή) 2016

Η ταινία διηγείται την ιστορία του Travis και της Gaby, ενός γοητευτικού playboy και μίας ζωηρής φοιτήτριας ιατρικής που γνωρίζονται όταν εκείνη μετακομίζει στη μικρή παραλιακή πόλη και παρά τους τελείως διαφορετικούς χαρακτήρες τους, ερωτεύονται με τη πρώτη ματιά. και μίας ζωηρής φοιτήτριας ιατρικής που γνωρίζονται όταν εκείνη μετακομίζει στη μικρή παραλιακή πόλη και παρά τους τελείως διαφορετικούς χαρακτήρες τους, ερωτεύονται με τη πρώτη ματιά.

Δράμα/ρομαντική 111'
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ πολύ καλή
IMDb
link
photo
youtube
ΗΘΟΠΟΙΟΙ
Benjamin Walker
Teresa palmer