Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

Couples petreat (Ζευγάρια στα βαθιά) 2009

Τέσσερα ζευγάρια διαλέγουν για τις διακοπές τους έναν τροπικό προορισμό. Κι ενώ, το ένα από τα ζευγάρια προσπαθεί να σώσει το γάμο του, τα άλλα τρία έχουν πέσει με τα μούτρα στις διάφορες δραστηριότητες χαλάρωσης που προσφέρει το τουριστικό θέρετρο που διαμένουν.

Ρομαντική κομεντί 113'
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ καλή
ΗΘΟΠΟΙΟΙ

Transendence (Κυριαρχία) 2014

Η θεωρία της Τεχνολογικής Μοναδικότητας είναι το "άγιο δισκοπότηρο" των επιστημόνων στο χώρο της πληροφορικής και της τεχνολογίας. Η σύνδεση του υπολογιστή με τον ανθρώπινο εγκέφαλο και η συνεργασία ύλης και μηχανής. Σε αυτό το αντικείμενο εργάζονται η Evelyn Caster και ο σύζυγός της Will Caster, όταν μια τρομοκρατική ομάδα ενάντια στην τεχνολογική πρόοδο καταφέρνει ένα καίριο πλήγμα. Η απόπειρα δολοφονίας του Will θα σπρώξει την Evelyn να συνδέσει τον εγκέφαλό του με τον υπολογιστή χωρίς όμως να μπορεί να ελέγξει πλήρως το αποτέλεσμα.

Θρίλερ 119'
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ μέτρια
ΗΘΟΠΟΙΟΙ



Great Expectations (Μεγάλες Προσδοκίες) 1998

Το έργο αφηγείται την ιστορία του νεαρού φτωχού ζωγράφου Φιν Μπελ, που ζει στη Φλώριδα και πληρώνεται από μία πάμπλουτη, ξεπεσμένη αριστοκράτισσα για να παίζει με την ανιψιά της, Εστέλα και να της κρατάει συντροφιά. Ο Φιν, ερωτεύεται τη σνομπ Εστέλα και όταν μεγαλώσει και κάποιος μυστηριώδης καλοθελητής θα τον στείλει στη Νέα Υόρκη για να του οργανώσει έκθεση ζωγραφικής, θα κάνει τα πάντα για να ανεβεί κοινωνικά και να κερδίσει την εκτίμησή της.

Δραματική 116'
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ καλή
ΗΘΟΠΟΙΟΙ

The Descendants ( Οι Απόγονοι) 2011

Ο Matt King, είναι ένας μεγαλοκτηματίας της Hawaii που η ζωή του θα αλλάξει άρδην όταν η σύζυγός του, Elizabeth (Patricia Hastie), θα βρεθεί σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο ύστερα από ατύχημα. Με αφορμή αυτή τη δύσκολη συγκυρία έρχονται στην επιφάνεια ζητήματα που για καιρό αγνοούσε: η προβληματική σχέση με τις δύο του κόρες, Alex και Scottie, αλλά και το εξωσυζυγικό ειδύλλιο που διατηρούσε η γυναίκα του με έναν μεγαλο-μεσίτη του νησιού.

Δραματική 135'
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ καλή
ΗΘΟΠΟΙΟΙ

We were Soldiers (Ήμασταν κάποτε στρατιώτες) 2002

Το 1965, 400 Αμερικανοί στρατιώτες υπό τη διοίκηση του σκληροτράχηλου συνταγματάρχη Μουρ, βρίσκονται παγιδευμένοι στη βιετναμέζικη ζούγκλα και δίνουν την πρώτη αιματηρή μάχη ανάμεσα στον αμερικανικό στρατό και τους Βιετκόγκ.

Πολεμική 143'
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ αρκετά καλή
IMDb
link
photo
youtube
ΗΘΟΠΟΙΟΙ
Mel Gibson
Madeleine Stowe