Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

Rumor has it...(Οι φήμες λένε...) 2005

Τι μπορεί να συμβεί όταν ανάμεσα σε μια 30άρα δημοσιογράφο, την απίστευτη γιαγιά της, τον τέλειο σύντροφο, τον συντηρητικό πατέρα της και την υπερενθουσιώδη αδερφή της, μπει ο άντρας που θα αλλάξει όλα τα δεδομένα;
Η Σάρα Χάτινγκερ είναι απογοητευμένη από τη ζωή της. Το αγόρι της της ζητάει να παντρευτούν και η ίδια συμφωνεί μην γνωρίζοντας αν αυτό πραγματικά θέλει ή… τι ακριβώς επιθυμεί να κάνει στη ζωή της. Η καριέρα της πάει από το κακό στο χειρότερο καθώς το δημοσιογραφικό της δαιμόνιο έχει περιοριστεί στις στήλες αναγγελίας θανάτων των New York Times. Επιπλέον, η αδερφή της παντρεύεται και η Σάρα καλείται να παρευρεθεί στο γάμο και να περάσει λίγο χρόνο με την οικογένειά της.


Ρομαντική 97'
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ καλούτσικη
ΗΘΟΠΟΙΟΙ

Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

Mary of nazareth 1995

Στη Ναζαρέτ στη Γαλιλαία, τη στιγμή του Ρωμαίου αυτοκράτορα Αύγουστου και του βασιλιά των Εβραίων Ηρώδη, ζει μια απλή νεαρή γυναίκα, η Μαρία, μεταξύ της αγάπης των γονέων της, του μαρτύρου του Ιωσήφ του ξυλουργού και των συμπολιτών της. Μια μέρα, ένα εκθαμβωτικό φως, αυτό ενός αγγέλου, αναγγέλλει στη Μαρία ότι, μέσα από το έργο του Αγίου Πνεύματος, θα γεννήσει έναν γιο, τον Ιησού, ο οποίος θα αποκαλείται γιος του Θεού.

Θρησκευτική/Δράμα 110'
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ μέτρια
IMDb
link
photo
youtube
ΗΘΟΠΟΙΟΙ
Didier Bienaimé
Myriam Muller

There's Something About Mary (Κάτι τρέχει με τη Μαίρη) 1998

Ένα αγόρι ξεκινάει να συνοδεύσει ένα κορίτσι στον σχολικό χορό, όταν ένα ατύχημα τον ρεζιλεύει στα μάτια της. Χρόνια αργότερα θα την ξανασυναντήσει και θα ξαναδοκιμάσει την τύχη του μέσα σε έναν πολύ σκληρό ανταγωνισμό, καθώς η Μαίρη έχει αυτό το κάτι που κάνει τους πάντες να την θέλουν.

Ρομαντική 134'
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ καλούτσικη
youtube
ΗΘΟΠΟΙΟΙ
Cameron Diaz
Ben Stiller

The other woman ( Η άλλη γυναίκα) 2014

Η Κάρλι είναι μια σκληρή Νεοϋορκέζα δικηγόρος, η ερωτική ζωή της οποίας διέπεται από αυστηρούς και παραδοσιακούς κανόνες. Όταν όμως γνωρίσει τον Μαρκ Κινγκ αποφασίζει να αφήσει προσωρινά την πανοπλία της και να αφεθεί ολοκληρωτικά στην ακαταμάχητη γοητεία του. Μια αυθόρμητη, αιφνιδιαστική επίσκεψη της Κάρλι στο σπίτι του Μαρκ, στο Κονέκτικατ θα είναι η αφορμή της απόλυτης ανατροπής, καθώς εκεί η άλλοτε άτεγκτη - πλέον ερωτοχτυπημένη - δύσμοιρη δικηγόρος θα συνειδητοποιήσει με τον πιο ακραίο τρόπο ότι ο «καλός της» τυγχάνει παντρεμένος με μια άλλη γυναίκα, την Κέιτ.

Ρομαντική κωμωδία 109'
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ καλούτσικη
IMDb
link
photo
youtube
ΗΘΟΠΟΙΟΙ
Cameron Diaz
Leslie Mann

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

Supernova 2005

Ένας επιστήμονας, αγωνίζεται ενάντια σε μια προθεσμία για να τοποθετήσει μια ασπίδα μεταξύ της Γης και του επερχόμενου κύματος έκρηξης από μια Supernova. 

Περιπέτεια 172'
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ καλούτσικη
ΗΘΟΠΟΙΟΙ

Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

Air Force One 1997

Στο προεδρικό αεροπλάνο των ΗΠΑ -το καλύτερα φυλασσόμενο αεροπλάνο στον κόσμο- ο Πρόεδρος Mάρσαλ επιστρέφει στην πατρίδα μαζί με τη γυναίκα του, την κόρη του και άλλους κυβερνητικούς αξιωματούχους από ένα διπλωματικό ταξίδι στη Ρωσία. Μετά την επιτυχή έκβαση της συνεργασίας αμερικανών και ρώσων εναντίον του δικτάτορα του Καζακστάν, η παγκόσμια τάξη έχει πλέον αποκατασταθεί. Όμως, λίγο μετά την απογείωση του αεροσκάφους, μια ομάδα τρομοκρατών με επικεφαλής τον τρομερό Ίγκορ Κορσούνωφ, παίρνει αιφνιδιαστικά τον έλεγχο και κρατά ομήρους όλους τους επιβάτες μαζί με τον πρόεδρο και την οικογένειά του. Αίτημά τους είναι η άμεση απελευθέρωση του δικτάτορα και ανώτερου άρχοντα της χώρας τους, διαφορετικά θα ακολουθήσει το χάος. Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ πρέπει άμεσα να δώσει λύση προτού χυθεί περισσότερο αίμα, τη στιγμή που οι ισορροπίες του πλανήτη βρίσκονται πραγματικά στον αέρα….

Θρίλερ 125'
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ αρκετά καλή
ΗΘΟΠΟΙΟΙ

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

Black water (Το ποτάμι του τρόμου) 2007

Κατά την διάρκεια των διακοπών τους στην Αυστραλία, η Γκρέις ο άντρας της Ανταμ και η μικρότερη αδελφή της Λη, κανονίζουν να πάνε για ψάρεμα στην περιοχή Blackwater Barry, φημισμένη βέβαια και για τους επικίνδυνους κροκόδειλους. Έτσι με οδηγό τους τον Jim επιβιβάζονται σε μία μικρή μονοκινητήρια βάρκα και ξεκινούν.
Σε μία επικίνδυνη μανούβρα η βάρκα αναποδογυρίζει και ο οδηγός τους Jim πεθαίνει ακαριαία από την θανατηφόρα επίθεση ενός κροκόδειλου. Τα βλέμματα όλων έχουν παγώσει και ενστικτωδώς σκαρφαλώνουν στο πιο κοντινό δέντρο για να γλιτώσουν από τα σαγόνια του πιο επικίνδυνου ερπετού.
Ξαφνικά βρίσκονται παγιδευμένοι στην μέση του πουθενά, πάνω στον κορμό ενός δέντρου, έτοιμοι να γίνουν το επόμενο γεύμα του πεινασμένου κροκόδειλου.


Θρίλερ 90'
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ αδιάφορη
ΗΘΟΠΟΙΟΙ


Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

Summer lovers ( Οι εραστές του καλοκαιριού) 1982

Ένα νεαρό ζευγάρι από την Αμερική πηγαίνει διακοπές στα ελληνικά νησιά. Εκεί ο άντρας γνωρίζει μια Γαλλίδα αρχαιολόγο με την οποία το το ζευγάρι θα έρθει πολύ κοντά.

Ρομαντική 100'
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ μέτρια
ΗΘΟΠΟΙΟΙ

Nine months (Εννέα μήνες) 1995

Ο Σάμιουελ έχει μια τέλεια ζωή ως τη στιγμή που η σύντροφός του η Ρεβέκκα μένει έγκυος και αποφασίζει να κρατήσει το παιδί. Η προοπτική της πατρότητας τον πανικοβάλλει, έχει όμως μπροστά του εννέα μήνες για να συμφιλιωθεί με την ιδέα ότι θα γίνει πατέρας.

Ρομαντική 106'
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ καλή
ΗΘΟΠΟΙΟΙ

One magic christmas(Κάποια μαγικά Χριστούγεννα) 1985

Η Τζίνι Γκρέιντζερ είναι μητέρα δυο παιδιών της Άμπι και του Κάλεμπ. Ο άντρας της Τζακ, είναι άνεργος τους τελευταίους επτά μήνες και η οικογένεια του θα πρέπει να φύγει από το εταιρικό σπίτι μέχρι την πρώτη του Γενάρη. Τα Χριστούγεννα έρχονται αλλά η κούραση και η απόγνωση δεν την αφήνουν να χαλαρώσει και να μπει στο πνεύμα των εορτών. Ένα βράδυ, η μικρή Άμπι περνάει το δρόμο απέναντι στο γραμματοκιβώτιο για να στείλει γράμμα στον Άγιο Βασίλη. Αφού το ρίχνει, εμφανίζεται ένας άγγελος, ο Γυδεών το παίρνει και της το ξαναδίνει λέγοντας της πως θα πρέπει να το ταχυδρομήσει η μητέρα της. Η Άμπι συμφωνεί αλλά καθώς διασχίζει τον δρόμο για να μπει στο σπίτι, ένα αυτοκίνητο τρέχει κατά πάνω της. Ο άγγελος Γυδεών σταματάει το αυτοκίνητο πριν την χτυπήσει, αλλά ξεκινάει μια σειρά από αλλόκοτα και δραματικά περιστατικά…

Χριστουγεννιάτικη 89'
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ μέτρια
ΗΘΟΠΟΙΟΙ

Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

London has fallen ( Το Λονδίνο έπεσε) 2016

Ο πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας πεθαίνει κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες και στην κηδεία του μαζεύονται ηγέτες από όλο τον δυτικό κόσμο. Αλλά αυτό που ξεκινάει ως το πλέον προστατευόμενο γεγονός, καταλήγει σε μια συνομωσία δολοφονίας των ηγετών, με απρόβλεπτες συνέπειες για το μέλλον. Μόνο τρεις άνθρωποι αποδεικνύονται ικανοί να αποτρέψουν την καταστροφή: ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπέντζαμιν Άσερ, ο επικεφαλής των μυστικών ειδικών δυνάμεων των ΗΠΑ Μάικ Μπάνινγκ και ένας βρετανός πράκτορας που δεν εμπιστεύεται κανέναν.

Περιπέτεια 100'
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ καλή
ΗΘΟΠΟΙΟΙ

Robinson crusoe (Ροβινσώνας Κρούσος) 2003

Όταν το πλοίο του Ροβινσώνα Κρούσου ναυάγησε ήταν ο μοναδικός επιζών. Ξεβράστηκε στην ακτή ενός έρημου νησιού. Εκεί έχτισε ένα καταφύγιο, έμαθε να υπερασπίζεται τον εαυτό του και να κυνηγάει για να έχει τροφή. Μετά από χρόνια μοναξιάς, ο Κρούσος ανακαλύπτει ότι ίσως τελικά να μην είναι μόνος του. Ποιος άλλος βρίσκεται στο νησί; Και θα μπορέσει ποτέ ο Ροβινσώνας Κρούσος να επιστρέψει στην πατρίδα του;

Περιπέτεια 193'
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ καλή
ΗΘΟΠΟΙΟΙ

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

Swiss family robinson (Οικογένεια Ελβετών Ροβινσώνων) 1960

Κυνηγημένοι από πειρατές, μια πενταμελής οικογένεια η οποία κατευθύνεται προς τη νέα Γουινέα, πέφτει μέσα σε καταιγίδα και ναυαγεί σε ένα ακατοίκητο τροπικό νησί. Η οικογένεια περισυλλέγει ότι μπορεί από το ναυάγιο και μαθαίνει να επιβιώνει στην άγρια φύση. Με ευρηματικότητα και συνεργασία τα μέλη της κατορθώνουν να μετατρέψουν το ερημονήσι σε σπίτι τους. Τη γαλήνια ζωή τους στο νησί αναστατώνουν απειλητικοί πειρατές και επικίνδυνα ζώα.

Περιπέτεια 126'
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ αρκετά καλή
ΗΘΟΠΟΙΟΙ

Stranded (Ναυαγοί) 2002

Η οικογένεια Ρόμπινσον, ο πατέρας η μητέρα οι τρεις γιοι και η κόρη τους, μπαρκάρουν σε μια σκούνα γεμάτοι ελπίδα, για ένα νέο ξεκίνημα στην Αμερική. Μόλις δυο νύχτες μετά, μέσα σε μια μανιασμένη καταιγίδα, το καράβι βουλιάζει και η οικογένεια βρίσκεται σε μια σωστική λέμβο, αβοήθητη στα ταραγμένα νερά του Ατλαντικού.Την αυγή βρίσκονται στην αμμουδιά ενός τροπικού νησιού. Καθώς οι μέρες γίνονται μήνες και οι μήνες χρόνια αποδέχονται την ζωή τους πάνω στον τροπικό παράδεισο. Τίποτε δεν φαίνεται να ταράζει την γαλήνη τους, ώσπου μια μέρα παράξενα σημάδια φαίνονται πάνω στην ακτή, ενώ στο εσωτερικό του νησιού...

Περιπέτεια 176'
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ αρκετά καλή
ΗΘΟΠΟΙΟΙ

Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

What lies beneath (Ένοχο μυστικό) 2000

Ο Δρ. Νόρμαν Σπένσερ, καταξιωμένος επιστήμονας στην πανεπιστημιακή έρευνα, έχει αρχίσει να ανησυχεί για την πνευματική υγεία της γυναίκας του, Κλερ. Πρώην βιολοντσελίστα, η Κλερ είχε πέσει πριν από ένα χρόνο θύμα ενός σοβαρού αυτοκινητικού δυστυχήματος. Τώρα, κι ενώ έχει μόλις αποχαιρετήσει την κόρη της (και θετή κόρη του Νόρμαν), η οποία έφυγε για να σπουδάσει στο κολέγιο, η Κλερ αναφέρει ότι της συμβαίνουν διάφορα περίεργα πράγματα. Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, ακούει παράξενες φωνές και βλέπει το πρόσωπο μιας νεαρής γυναίκας να καθρεφτίζεται στα νερά της λίμνης, έξω από το σπίτι τους. Ολοένα και πιο φοβισμένη, η Κλερ θεωρεί ότι τα φαινόμενα αυτά έχουν κάτι να κάνουν με το ζευγάρι των γειτόνων τους, ιδιαίτερα εφόσον η σύζυγος έχει τον τελευταίο καιρό εξαφανιστεί αδικαιολόγητα. Μετά από παρότρυνση του Νόρμαν, αποφασίζει να συμβουλευτεί έναν ψυχίατρο, στον οποίο εξομολογείται ότι πιστεύει πως τη βίλα τους έχει στοιχειώσει ένα φάντασμα…

Θρίλερ 130'
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ καλή
ΗΘΟΠΟΙΟΙ

Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

Taken 2 ( Η αρπαγή 2) 2012

Όταν ο συνταξιούχος πράκτορας της CIA Bryan Mills, ανακαλύπτει πως η πρώην σύζυγός του, Lenore, ετοιμάζεται να ζητήσει διαζύγιο, την καλεί μαζί με την κόρη τους, Kim, σε ένα ειδυλλιακό Σαββατοκύριακο στην Κωνσταντινούπολη, με την ελπίδα να κερδίσει ξανά την καρδιά της. Στο παρελθόν όμως, ο Bryan έχει σκοτώσει για να σώσει την κόρη του και τώρα αυτός και η οικογένειά του θα πρέπει να πληρώσουν. Ο Bryan και η Lenore γίνονται όμηροι στα χέρια ενός τύπου που σχετίζεται με το παρελθόν του Bryan, αλλά η Kim καταφέρνει να αποδράσει...

Θρίλερ 98'
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ καλή
ΗΘΟΠΟΙΟΙ

Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018

Daddy's Home ( Ο μπαμπάς γύρισε) 2015

O Μπραντ , είναι ένας φιλήσυχος οικογενειάρχης, παντρεμένος με δύο παιδιά. Μόνο που τα παιδιά δεν είναι δικά του. Εκείνος είναι ο πατριός που προσπαθεί να γίνει αποδεκτός από τα παιδιά ως πατέρας. Όταν ο Ντάστι , ο μηχανόβιος υπερ-κουλ βιολογικός τους πατέρας που όλοι τον λατρεύουν, έρχεται για επίσκεψη στην πόλη, οι δύο μπαμπάδες μπαίνουν σε μία διαδικασία αθέμιτου ανταγωνισμού, προκειμένου να αποδείξουν ποιος είναι τελικά ο μπαμπάς.

Κωμωδία 96'
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ αδιάφορη
ΗΘΟΠΟΙΟΙ

Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

QU'EST CE QU'ON A FAIT AU BON DIEU ? ( Θεέ μου τι σου κάναμε? )2014

H Mαρί και ο Κλοντ Βερνέιγ είναι ένα παραδοσιακό ζευγάρι της μεσοαστικής Γαλλικής κοινωνίας, που έχουν τέσσερις υπέροχες κόρες. Οι τρεις από αυτές έχουν παντρευτεί ξένους γαμπρούς. Όταν η τέταρτη, η Λορ, τους ανακοινώνει ότι θα παντρευτεί τον Σάρλ, οι γονείς της είναι τρισευτυχισμένοι, καθώς ακούγεται να είναι ένας παραδοσιακός Γάλλος γαμπρός. Η Λορ όμως έχει παραλείψει μία σημαντική λεπτομέρεια...ο Σάρλ είναι από την Αφρική...

Κωμωδία 97'
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ καλούτσικη
ΗΘΟΠΟΙΟΙ

Date Night ( Ραντεβού για παντρεμένους ) 2010

Ο Phil και η Claire, μετά από χρόνια γάμου έχουν καταλήξει να είναι καλοί συγκάτοικοι. Υπάρχει εβδομαδιαίο πρόγραμμα για τα πάντα, ακόμα και για το sex ή για την έξοδο που έχουν για να ξεσκάσουν. Κάθε εβδομάδα, βγαίνουν για φαγητό σε κάποιο εστιατόριο και σχολιάζουν τον κόσμο βάζοντας λίγο γέλιο στη ρουτίνα τους. Σε μια από αυτές τις εξόδους, προκειμένου να βρουν τραπέζι στο πιο glamour εστιατόριο της Νέας Υόρκης, παίρνουν τη θέση ενός ζευγαριού που δεν εμφανίζεται. Αυτό το ζευγάρι όμως είναι πολύ μπλεγμένο και δυο αστυνομικοί εμφανίζονται κάνοντας ερωτήσεις. Μια αλλοπρόσαλλη νύχτα αρχίζει με βρώμικους μπάτσους, υπόκοσμο και μια σειρά από περίεργους χαρακτήρες που οδηγούν τους Fosters σε ένα συνεχόμενο κυνηγητό...

Δράσης 102'
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ καλούτσικη
ΗΘΟΠΟΙΟΙ

 

Noah (Νωε) 2014


Η ταινία βασίζεται στην ιστορία του Νώε.Θεϊκά οράματα προειδοποιούν τον Νώε για την επικείμενη καταστροφή του κόσμου. Αν και εκείνος θα προσπαθήσει να πείσει τους ανθρώπους για το κακό που έρχεται και να τους βοηθήσει να σωθούν, κανένας δεν θα τον ακούσει. Τότε ο Νώε θα αποφασίσει πως χρειάζεται να πάρει ο ίδιος την κατάσταση στα χέρια του για να προστατέψει την οικογένειά του.

Φαντασίας 138'
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ καλή
IMDb
link
photo
youtube
ΗΘΟΠΟΙΟΙ
Russell Crowe
Jennifer Connelly