Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Demolition Man 1993

Λος Άντζελες, 1996. Ο σκληροτράχηλος αστυνομικός Τζον Σπάρταν είναι αποφασισμένος να οδηγήσει ενώπιον της Δικαιοσύνης τον ψυχοπαθή εγκληματία Σάιμον Φίνιξ. Και ενώ τελικά η επιχείρηση σύλληψης του Φίνιξ από τον Σπάρταν στέφεται με επιτυχία, η δολοφονία αθώων πολιτών από τον πρώτο αναγκάζει τις Αρχές να αποδώσουν την ευθύνη στον Σπάρταν. Ο αστυνομικός καταδικάζεται να καταψυχθεί σε κρυογενετική κάψουλα για αόριστο χρονικό διάστημα. 
Λος Άντζελες, 2032. Η φτώχεια και η εγκληματικότητα έχουν εξαλειφθεί και επικρατεί η ευημερία. Μέσα σ’ αυτό το γαλήνιο κλίμα, ο Τζον Σπάρταν επανέρχεται στην ενεργό δράση αφού η αστυνομία αδυνατεί να λύσει το μυστήριο μιας σειράς αποτρόπαιων φόνων και τρομοκρατικών ενεργειών. Ο ριψοκίνδυνος αστυνομικός θα αντιληφθεί πως πίσω απ’ όλα αυτά βρίσκεται ο παλιός του αντίπαλος, ο Σάιμον Φίνιξ, που είχε κι αυτός καταψυχθεί, αλλά εξαιτίας ενός μοιραίου λάθους, κατάφερε ν’ αποδράσει από την «φυλακή» του. Αποφασισμένος να πάρει την εκδίκησή του, ο Σπάρταν δεν θ’ αργήσει να έρθει αντιμέτωπος με τον Φίνιξ...


Δράσης 115'
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ καλή
IMDb
link
photo
youtube
ΗΘΟΠΟΙΟΙ
Sylvester Stallone
Sandra Bullock

Extremely Loud and Incredibly Close ( Εξαιρετικά δυνατά και απίστευτα κοντά )2012

Ο 11χρονος Όσκαρ είναι πεπεισμένος πως οπατέρας του, που πέθανε στα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου, στο World Trade Center, του έχει αφήσει ένα τελευταίο μήνυμα κάπου στην πόλη. Νιώθοντας αποκομμένος από την μαμά του και μη θέλοντας να πιστέψει σε πράγματα που δεν μπορεί να παρατηρήσει, ο Όσκαρ αρχίζει να ψάχνει στην Νέα Υόρκη, για την κλειδαριά που ταιριάζει σε ένα μυστηριώδες κλειδί που βρήκε στην ντουλάπα του μπαμπά του. Το ταξίδι του στην πόλη θα τον βοηθήσει να ξεπεράσει την απώλεια που βίωσε και να καταλάβει καλύτερα τον κόσμο γύρω του.

Δραματική 130'
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ μέτρια
ΗΘΟΠΟΙΟΙ

The lost valentine (Αληθινή αγάπη) 2011

Μια νεαρή και κυνική δημοσιογράφος μαθαίνει αν είναι δυνατόν η αγάπη να υπερβεί δοκιμασίες και εκείνη την ώρα ανακαλύπτει μια ιστορία που θα αλλάξει τη ζωή της για πάντα.

Ρομαντική 100'
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ καλή
ΗΘΟΠΟΙΟΙ

Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018

P2 2007

Παραμονή Χριστουγέννων και το γραφείο είναι σχεδόν άδειο, η Άντζελα όμως έχει πολλή δουλειά και είναι η τελευταία υπάλληλος που φεύγει. Όταν φτάνει στο γκαράζ διαπιστώνει ότι το αυτοκίνητο της έχει βλάβη και ζητάει την βοήθεια του υπεύθυνο ασφαλείας του κτιρίου, Τόμας. Σύντομα όμως, θα αντιληφθεί πως πίσω από τον, φαινομενικά αθώο, Τόμας κρύβεται ένας ψυχοπαθής δολοφόνος, που την παρακολουθεί καιρό και είναι ικανός για τις πιο απάνθρωπες φρικαλεότητες. Τώρα, δύο επίπεδα κάτω από τη γη, η Άντζελα θα πρέπει να βρει μια διέξοδο από τον εφιάλτη του P2, προκειμένου το πρωινό των Χριστουγέννων να τη βρει ζωντανή και όχι πνιγμένη στο αίμα…

Θρίλερ 98'
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ καλή
ΗΘΟΠΟΙΟΙ

The Story of Ruth (Η ιστορία της Ρούθ) 1960

Η Ρουθ υπηρετεί στον ναό που η μεγάλη ιέρεια χρησιμοποιεί για να μεταδίδει την λατρεία των ειδώλων στον λαό. Ερωτεύεται τον Μαλόν, έναν Εβραίο, κι ασπάζεται τον Χριστιανισμό όταν παντρεύονται. Θα ταξιδέψουν ως την Βηθλεέμ, αλλά η πίστη της θα μπει σε δοκιμασία, ειδικά όταν ο Μαλόν πεθαίνει.

Δραματική,θρησκευτική 132'
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ καλούτσικη
ΗΘΟΠΟΙΟΙ

Dave (Ντειβ: πρόεδρος για μια μέρα) 1993

Ο Ντέιβ μοιάζει εκπληκτικά με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ. Έτσι, όταν ο πραγματικός Πρόεδρος πέφτει σε κώμα, οι σύμβουλοί του ζητούν από το σωσία του να τον αντικαταστήσει κρυφά.

Ρομαντική 110'
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ καλή
ΗΘΟΠΟΙΟΙ

The lucky one (Δικός σου για πάντα) 2012

Ο Αμερικανός πεζοναύτης Logan Thibault επιστρέφει στο Colorado από την τρίτη θητεία του στο Ιράκ, φέρνοντας μαζί του το μόνο πράγμα που πιστεύει ότι τον κράτησε ζωντανό στην εμπόλεμη ζώνη: τη φωτογραφία μιας άγνωστης γυναίκας που βρήκε μέσα στα χαλάσματα. Έτσι, αποφασίζει να ξεκινήσει μία επίμονη προσπάθεια εντοπισμού της. Η αναζήτηση τον οδηγεί στη Louisiana, όπου μαθαίνει ότι το όνομά της είναι Beth και ζει σε μία μικρή πόλη. Παρά το μυστήριο που περιβάλλει την ξαφνική παρουσία του στη ζωή της, σύντομα αναπτύσσεται μεταξύ τους ένα δυνατό ειδύλλιο, το οποίο δείχνει να απειλείται μονάχα από τον επίμονο πρώην άντρα της Beth...

Δραματική 101'
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ μέτρια
ΗΘΟΠΟΙΟΙ

Honey, i blew up the kid (Αγάπη μου, μεγέθυνα το παιδί) 1992

Αυτή τη φορά, ο εκκεντρικός επιστήμονας Γουέιν Ζαλίνσκι κατά λάθος εφαρμόζει την τελευταία του εφεύρεση στον μόλις 2 ½ ετών γυιό του, με αποτέλεσμα να αρχίσει να μεγαλώνει...ταχύτατα! Σύντομα το υπερμεγέθες μωρό αρχίζει να κινείται ελεύθερα χωρίς τίποτα να μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο του!

Κωμωδία 89'
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ μέτρια
ΗΘΟΠΟΙΟΙ

Honey, I Shrunk the kids (Αγάπη μου,συρρίκνωσα τα παιδιά) 1989

'Ο Ρικ Μοράνις πρωταγωνιστεί ως ένας εκκεντρικός, αφοσιωμένος επιστήμονας που καταφέρνει με την καινούργια του εφεύρεση, μια ξεχωριστή ηλεκτρομαγνητική μηχανή, να συρρικνώσει τα ίδια του τα παιδιά.

Κωμωδία 101'
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ καλούτσικη
ΗΘΟΠΟΙΟΙ